دومـین همــایش دانشــجویی تقــــریب مــذاهب در شعبه بندرعباس برگزار گردید

۰۹ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۱ کد : ۲۷۲ اخبار و رویدادها
دومـین همــایش دانشــجویی تقــــریب مــذاهب در شعبه بندرعباس برگزار گردید

این همایش با موضوع وحدت امت اسلامی حول محور مقاومت و نابودی اسرائیل ضمن گرامیداشت شهادت شهید سیدحسن نصرالله با حضور اساتید شیعه و اهل سنت و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدا شیخ جمالی امام جمعه اهل سنت بندرعباس در مورد وحدت و تقریب مذاهب اظهار داشتند: اتفاق نظر بین مسلمین شاخصه مهمی در برابر چالش های امت اسلامی است و بیان کردند که حزب الله همیشه زنده و پیروز خواهد ماند و اقدامات اخیر صهیونیست ها علیه جبهه مقاومت را سرکوب کردند.

پس از آن اساتید حوزه و دانشگاه و فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت وحدت و تقریب در جوامع اسلامی و تاکید بر انسجام بین شیعه و سنی کردند و جنایات رژیم صهیونیست را محکوم کردند.

مداح اهل بیت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سیدحسن نصرالله و شهدای مقاومت به مرثیه خوانی پرداختند.

دانشجویان با سردادن شعار هایی اقدام رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن دبیرکل حزب الله لبنان را محکوم و انزجار خود را نسبت به آن ابراز کردند.

در پایان از اساتید و دانشجویان فعال حوزه تقریب دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: وحدت تقریب همایش_تقریب

نظر شما :